Gallerier

Alnö BootCamp goes Sidsjön 16mars-13 (4 bilder)

För att sprida träningsformen ytterligare, så förflyttade vi träningen in till Sundsvall en lördag. Denna dag startade passet kl 13, vid Sidsjön och gratis träning erbjöds - många nyfikna blickar av kringpasserade och några nyvärvade motionärer blev facit.

BootCampkläder (3 bilder)

Äntligen har vi ledare tights som är märkta med Alnö BootCamp, snygga eller hur ;)?

Löpinspiration 12maj-13 (9 bilder)

Ibland har vi inspirationsdagar/kvällar genom Alnö BootCamp. Denna gång erbjöds en löpinspirationsdag med Mikael Edlund, en duktig löpare från Sundsvall/Njurunda. Här fick vi många bra tips om löpstil, frekvens på fotisättning för att minska skador, samt träning inriktat mot löpning. Mikael filmade också varje enskild individ så vi fick möjlighet att se lite närmare på hur vår löpstil såg ut.

Midsommarafton - 13 (5 bilder)

Enligt traditionen så erbjöds, för andra året i rad, ett BootCamppass på Midsommarafton. Vi möttes av ett underbart sommarväder med strålande sol, glada motionärer och en härlig miljö - en otroligt härlig start på morgonen och en perfekt början på Midsommaraftonen.

Vinterbilder (17 bilder)

Det är bara kylan som kan stoppa vår BootCampträning. En dag i februari, när snön var knähög så såg det ut så här under ett BootCamppass. Med snön som motstånd utmanas vi lite extra vid backlöpning och snöbrottning.