Om oss

Kristina Larsson heter jag, är född -73 och bor på Alnö sedan 2003 med min man och mina tre barn (födda -03,-04,-08). Jag är utbildad Friskis & Svettisledare, där jag har kört både core, skivstång och medelpass. Intresset för träning har jag haft länge och under 2011 utbildade jag mig till Hälsocoach vid Hola Folkhögskola. Där fick vi prova på lite olika former av träning och det var här som mitt intresse för lite tuffare uteträning väcktes. Mars-12 startade jag upp träningen för första gången på Alnö till konceptet Alnö BootCamp.

Våren 2013 utbildade jag mig inom Crossnature och är nu licensierad Crossnature instruktör.

Efter att ha jobbat i resebyråbranschen i drygt 22 år, så har jag sedan augusti-15 bytt jobb. Numera hittar ni mig till vardags på Hotell Södra Berget i Sundsvall som konferenssäljare.

Jag gillar att utmana mig själv och har kört Öppet Spår varje år sedan 2010. Längdskidåkning ger så otroligt bra träning och jag får möjlighet att både njuta av natur och den avkoppling som skidåkningen ger mig.

Om jag inte tränar eller umgås med min familj, så gillar jag även att stå i köket och kombinera produkter till "Stornäsets Egna". Det är mina egna produkter av bland annat saft, sylt och marmelad som jag säljer på julmarknader när dessa nalkas. Arbetet med dessa produkter får mig att glömma den annars så tråkiga höstdeppen som kan komma ;). Se min blogg;

 Har du några funderingar? Välkommen att höra av dig till mig via mail: k_larsson@home.se

 

 

 

Hej!! Jag heter Cecilia Havh, är född -78 och är uppväxt på norra Alnö. Idag bor jag i vårat egenhändigt byggda "gula hus" ute i Ankarsvik. Familjen består av sambo Daniel och barnen Rasmus och Hampus (födda -07 och -09) Innan barn och husbygget kom igång så spelade jag fotboll i Alnö IF och har även varit aktiv längdskidåkare i Alnö SK.

Jag älskar att träna ute, naturen har så mycket att erbjuda - skogen, stigarna, vattnet och klipporna. Givetvis går det även att använda stränderna, vilket då medför en massa sand i tvättstugan ;)

 

På måndagar tränar jag en mindre grupp tjejer/kvinnor ute i Ankarsvik, vi kallar oss Ankarsvik Runners - vi tränar året om och springer samt styrketränar. Det viktigaste för mig är att alla känner att de kan vara med och att träningen hamnar på en nivå som passar alla. Hoppas vi ses!

 

 

 

 

Hallå ja, Stefan Eriksson heter jag, ryktet säger att jag är född-70, men jag är osäker på om det verkligen kan stämma ;) Uppvuxen i Stockholm men inflyttad öbo sedan 14 år tillbaka. Jag bor här med sambo och 4 barn (födda -00,-05,-08 och -11) så med hus och det laget så är det inte svårt att få tiden att gå ;)

 

Tränar på EGO ca 5-6 pass i veckan mestadels med Micke som jag också kör passen på BootCampen med. Försöker även hinna med ett innebandypass i veckan också då det är ett roligare sätt att springa intervaller på.

Gillar gruppträning skarpt då det alltid gör att du vrider ur det sista ur dig, kör musclechallenge, tabata och spinning. Är ganska såld på terränglöpning också och har ett ganska svårslaget rekord på AXA fjällmarathon som jag kört de tre sista åren. Men det får ni fråga om -  det gör sig så dåligt i text ;). Det jag har lärt mig av dessa tre lopp är i alla fall att man ofta är envisare än man tror och att allt bara är en fråga om inställning.

Hoppas vi ses på några pass snart !

 

 

Erica Utter heter jag, född-78 och uppvuxen på Alnö. Jag bor i Ankarsvik med min man Henrik och tre barn (födda -01,-04,-08)Min träningsbakgrund är främst på en fotbollsplan men även en del simning och skidåkning.

Träning är för mig att må bra helst ute i naturen och gärna med vänner. Crossnature är därför den optimala träningsformen för mig och den funkar året om. Kondition och styrka i kombination med natur och vänner gör gott både för kropp och knopp. '

I träningsformen Crossnature har jag lett en grupp av arbetskollegor en gång i veckan. Sen har jag tillsammans med Cecilia startat träningsgruppen Ankarsviks Runners, som är ett gäng träningsglada grannar som tränar året runt i byn på måndagar. Allt på en må-bra-nivå anpassat efter deltagarnas förmågor.

Viktigt att alla delar så som rygg, mage, ben och armar får sig en omgång på mina pass samt ett stycke intervaller gör alltid gott för konditionen. Hoppas du kommer att trivas på mina pass och har du flera önskemål är jag glad om du delar med dig. Må gott!

 

 

Peder Strid heter jag, född-75 och en gymnast och hockeyspelare i grunden. Bor på Alnö, ett stenkast från Uslands Skidstadion med min fru och våra tre barn. På senare år har jag idrottat för hälsan och nöjets skull, spelat innebandy, åkt längdskidor, alping och sprungit på gym.

Jag har varit ledare inom gymnastik både i Umeå och Sundsvall, just nu hjälper jag till som tränare i Birstahov där min ena son tränar Parkour.

Jag har en liten tävlingsdjävul bakom örat och ställer gärna upp på allt tokigt skojs bara för att bevisa för mig själv (eller motståndarna) att jag är seg och envis.

På mina pass ser jag gärna att man har tagit ut sig ordentligt ;) Men jag är alldeles för snäll för att skrika och gorma.

Förutom massor av träning så ägnar jag min tid åt familjen, huset och alla mina sjuttioelva hobbies ;)

Hoppas vi ses på BootCampen!

 

 

Michael Lundgren heter jag och är född-62, då kan ni själva räkna ut hur ung jag är ;) det är ju endast en siffra ju :) Jag har bott på Alnö sedan 2004 i ett hus som jag trivs bra i, jag har två grabbar (födda -93 och -98). Träning är en stor del av mitt liv, jag tränar nästan dagligen på EGO Storgatan, det blir mest pass av typ musclechallenge, tabata och activiospinning.

Jag gillar även att löpträna, cykla och åka skidor på vintern, så av mig kan ni förvänta er en varierad träning baserad på styrka, balans och kondition som alla kan vara med på oavsett förutsättningar. Alla deltar utifrån vad man själv känner är en bra nivå och därifrån kanske sätter upp egna mål.

Jag har tränat och lett pass från och till nästan från starten av Alnö BootCamp och tycker det är inspirerande och spännande samt väldigt utvecklande för mig! Jag och min träningskompis Stefan, vi kallar oss för "Grabbarna Grus" och vi kommer att köra pass till och från på "styrkeborgen", som vi kallar den klätterställning, som är på Uslands skolas fotbollsplan.

That´s it.. det var lite om mig, väl mött! //Micke

 

 

 

Hej! Henrik Utter heter jag, är född -73, född i Uppsala och uppväxt i Åkersberga, på landet som Stockholmarna säger ;) Jag bor i Ankarsvik med min fru Erica och vi har tre barn (födda -01,-04,-08).

Än så länge ser jag mig själv som en kontorsarbetande småbarnsförälder, men åren går fort och barnen blir större ;)  Som barn spelade jag tennis och som vuxen har jag gjort en Svensk klassiker!

Har fastnat för BootCamp eftersom det är en allsidig träningsform vilket passar mig som har ett stillasittande arbete.
 
Mina pass kommer att innehålla en stor del pulshöjande övningar eftersom jag gillar att träna hjärtat :-)
 
Hoppas vi ses på ett pass framöver!