Pass

BootCamp

 

Vi tränar varje lördag morgon klockan 09.00 vid skidstadion i närheten av Uslands skola på Alnö. När snön infinner sig så samlas vi på parkeringen vid Uslands skola (skyltat från Fullriggarvägen).

Pass kan också erbjudas på andra tider och dagar, all info hittar du under fliken "Blogg" samt också på vår Facebooksida, som uppdateras innan varje pass.

https://www.facebook.com/AlnoBootCamp

Träningen på Alnö BootCamp är till för alla oavsett om du är otränad eller vältränad.  Att träna ute i naturen medför ingen större kostnad och det är min grundtanke med det hela. De ev. tillbehör jag har i träningen har jag fått  sponsrade via ex. K-rauta och XL-bygg.

På Alnö BootCamp kan du lösa årskort och blir därmed också medlem. Kortet kostar 300kr och gäller hela säsongen. Korten är personliga och administreras på plats av Alnö BootCamp (se flik årskort). Naturligtvis har du möjlighet att prova på träningen först 2 ggr för att se om det är något som passar dig.

Genom ditt medlemsskap i Alnö BootCamp så har du också företräde till de eventuella föreläsningar samt hälsocamp som arrangeras. 

All träning genom Alnö BootCamp sker på eget ansvar. Genom att du löser årskort så ansvarar du även för egna skador på dig själv och ev utrustning.

 

Har du svårt att hitta till Skidstadion?

Platsen är lite dåligt utmärkt från vägen, men om ni följer Fullriggarvägen och tar av mot Slupvägen så har ni skidstadion på höger sida efter ca 300 meter.

Kör du på GPS så är koordinaterna: N62.42041, E17.43165